RockStation

Bréking! Anette Olzon elhagyja a Nightwish-t!

2012. október 01. - sebiszabi

0nightwish1.jpgMa délután egy rövid nyilatkozatban tette közzé a Nightwish zenekar: Anette Olzon és a Nightwish útjai - közös megegyezéssel - elválnak! Az utóbbi időkben egyre nyilvánvalóvá váltak a konfliktusok a bandán belül a tekintetben, hogy milyen irányban folytassák a munkát, és ez az elváláshoz vezetett - olvashatjuk a közleményben. 

A bandának nem áll szándékában lemondani a soron következő bulijait és ennek eredményeképp az október 1-i, seattle-i fellépésen már az új énekessel, a holland Floor Jansen-nel állnak színpadra, aki korábban After ForeverReVamp hangja volt, és ő segít a Nightwish-nek befejezni az Imaginaerum világkörüli turnét. 

Mindannyian elkötelezettek vagyunk, hogy ez a jó irány, egy szebb jövő felé. Nagyon büszkék vagyunk az elmúlt két, gyönyörű albumra, valamint a megannyi csodálatos bulira az elmúlt évekből - fejezi be a közleményben Tuomas Holopainen.

Anette 2007 januárja óta töltötte be a Nightwish énekesnői pozícióját, amikor is 2000 jelentkező közül választották ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr44813680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum