RockStation

Finding Myself - The Heartless Aisha-videó

2012. október 19. - sunthatneversets

THApromo1.jpg

A mezőtúri The Heartless Aisha új videóval jelentkezett a napokban, amely a most készülő Confused címet viselő EP előfutára. Videó és egy kis zenekari bemutatás hajtás után!

A The Heartless Aisha zenekar mezőtúri székhellyel 2012. februárjában alakult meg, de a jelenlegi felállás csak később körvonalazódott.  A banda tagjai Nagy Lallie – ének, Lipták Zoltán –  gitár/vokál, Major Zsolt – basszusgitár, Molnár Dániel – gitár, Gálik Tamás – dob. A tagok egy része korántsem ma kezdte a zenélést, korábban ismertebb, és az országot bejárt zenekarokban játszottak. Ennek minden hozadéka érződik is a THA zenéjében, a tagok részben eltérő zenei ízlésének, stílusának és habitusának egyvelege adja a banda jelenlegi hangzásvilágát. A zenekarra aggatott „post-hardcore” vagy „modern rock” címke helytálló.

A zenekar eddigi munkája igen termékenynek nevezhető. A banda mára már közel egy albumnyi saját szerzeménnyel rendelkezik, melyek azonban még formálódnak a kezeik között, törekedve arra, hogy a tervek szerint a jövő évben ebből egy ütős EP-vel rukkolhassanak elő. A leendő EP a Confused nevet fogja viselni, s tartalmazza majd a klipes nótát, a most debütáló, Finding Myself című dalt is, melynek minőségéért nem is felelhetett más, mint a szakmában jól ismert Simi (Simon István) és a gyulai No Silence Sound Studio

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr144857458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum