RockStation

Alvin és a mókusok - Road - Depresszió: Újra együtt a PeCsában!

2012. november 11. - sunthatneversets

Depresszió sajtófotó 2012. ősz.jpg

A telt házas áprilisi koncert után, november 16-án, újra együtt lép színpadra a Depresszió, az Alvin és a mókusok, valamint a Road, a budapesti PeCsában. A hatalmas sikert aratott tavaszi rendezvényt is igyekeznek felülmúlni a zenekarok, ezért még a korábbinál is energikusabb, látványosabb és jobb minőségű koncertekre készülnek.

Az Alvin és a mókusok ezen az estén mutatja be új, „Bátorság, nyújtott kéz” című nagylemezét, amibe a korábbi 15 albumnál is több munkát fektetett a zenekar. Az októberben napvilágot látott korong elkészítése során, tartalom és hangzás tekintetében is, a lehető legjobb minőség elérése volt a csapat célja, ami a lemez, élő bemutatása során sem lesz másként. A „Nézlek és nem hallok mást” című friss klip után, egy extra videót tett közzé a zenekar, ami a budapesti Nagy-koncertre való próbáik során készült, a „Magyarország, én így szeretlek” című dalhoz.

A közelmúltban új videóval jelentkezett a Road is, méghozzá az egyik első, hazai, 3D klippel. A hagyományos formában is élvezhető kisfilmet, „Nem kell más” című daluk, akusztikusan újraértelmezett változatához készítette a zenekar.

A könnyedebb hangvételű szárnypróbálgatások után, természetesen a harapós témáké, valamint a pálinkázással egybekötött bulizásé lesz a főszerep, a csapat november 16-i koncertjén, ami után stúdióba vonulnak, hogy elkészítsék tavasszal megjelenő, 5. nagylemezüket.

Az este utolsó fellépőjeként színpadra lépő Depresszió, ezzel a koncerttel zárja a tavaly megjelent, Vízválasztó című lemezének bemutató turnéját. Olyan grandiózus fináléra készül a zenekar, ami méltó a Mahasz lista első helyén nyitó album, valamint a több mint 50.000 látogatót vonzó országjárás sikeréhez. A „Te vagy a szerem” bulizós, valamint a „Jön a reggel”, Mucsi Zoltán főszereplésével készült videója után, újabb „Vízválasztós” dalhoz készít klipet a csapat. Több turnéállomáshoz hasonlóan, a november 16-i koncert előtt, alatt és után zajló eseményeket is megörökíti Zettisch Tamás operatőr, hogy elkészülhessen a Depresszió 2012-es évének legjobb pillanatait összefoglaló videoklip, a „Megyek előre” című dalhoz. Hogy a „kisfilm” tavaszi megjelenéséig se maradjanak friss képanyag nélkül a rajongók, a zenekar egy exkluzív felvételt tett közzé, ami az őszi turnéra való felkészülésük közben készült, a „Tisztelet” című dalhoz.                                                                             

A nagyszabású esemény vendégzenekara, a győri Nikson lesz, akik ezen az estén mutatják be új EP-jüket. A koncertek előtt és után egyaránt  lesz lehetőség CD és póló vásárlására is.

2012. november 16.,péntek
Budapest, Petőfi Csarnok
Depresszió, Road, Alvin és a Mókusok
Belépő: 2999 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr804901074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum