RockStation

Bemutatkozik az Overspeed

2012. november 11. - sunthatneversets

Overspeed.jpg

Az Overspeed még Crossfire néven zenélt, amikor írtunk rólunk egy EGO Project koncert kapcsán (Big Bike, 2011.nov 27). 

Persze nem akkor és nem abban a formációban kezdtünk zenélni, de nem fárasztanék senkit a metal zenekarokra jellemző kirúgtuk/kilépett/nem tudtunk együtt dolgozni történetekkel (kb 2006-ban kezdődött az egész mostani formáció). - kezdi Deák Ferenc énekes/gitáros

Nos, időközben nevet váltottunk, Overspeed néven zenéltünk tovább. Bizonyára ti is hallottátok, hogy a dobosunk, Gergő, az Ossianban folytatja tovább pályafutását, amit egyrészt nagyon sajnálunk, másrészt nagyon örülünk neki, szerintem nem kell magyarázni, miért.

Mi viszont nem szeretnénk megállni, és tovább keressük dobosunkat. A profilt két felé szeretnénk választani, az egyik tiszta magyar thrash metal, természetesen építkezve a minket érő hatásokból (a már említett Metallica, Slayer, Lamb of God, egyebek), ez lenne az Overspeed. A szólósunk, Keli az országszerte ismert Patriots Rock Band frontembere is, szóval igazán izgalmas dolgok kerekednek ki a különböző stílusok, benyomások keveredéséből (szerintem a PRB-ben is).

A másik pedig egy 'just for fun' alapokon nyugvó Metallica tribute, mert nagyon szeretjük, de továbbá vegyíteni nem kívánjuk egy koncerten belül a saját szerzeményekkel. Itt állunk most, hirdetünk, ahol csak tudunk és keressük Gergő méltó utódját. Egy videó a végére, amikor még velünk játszott, Crazy Mama, Rock Napja alkalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr104901382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum