RockStation

Wisdom - Keep Wiseman Alive december 8-án

2012. november 22. - sunthatneversets

Wisom2012.jpg

2 és fél hónap után hazaérkezett a turnéjáról a Wisdom, amely során Nyugat-Európában és az Egyesült Királyságban összesen 45 koncertet adtak a Sabaton zenekar vendégeként. A srácok a felejthetetlen élményeket a Facebook oldalukon található fotókkal dokumentálták és a HAMMERWORLD novemberi számában egy hosszabb interjú keretében tartanak élménybeszámolót.

2012. december 8-án szombaton pedig KEEP WISEMAN ALIVE a Club202-ben! Több olyan dal is el fog hangozni, melyet még soha nem adott elő a zenekar, illetve lesznek egyéb különlegességei is az estének. Tavaly, a Royal Vodka támogatásával Wisdom pólót kapott mindenki, aki elővételben vette meg a koncertjegyét, és az első 300 közt érkezett a Club202-be. Idén hasonló akció lesz, viszont most kötött, egyedi Wisdom sapka az ajándék! Jegyár elővételben 1500Ft, a helyszínen 2000Ft.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr404919341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum