RockStation

Rómeó (szerelemtől) Vérzik – Egyszerű, de nagyszerű klip a felvidékiek Szerelmes Dalára

2012. november 29. - viliricsi

romeoverzik.jpg

Bár a színháznak is szerelmesei vagyunk, továbbra sem tervezzük ezzel foglalkozó rovat indítását. Ebben a cikkben mégis vérző, szerelmes Rómeóról és színfalak mögötti történésekről esik szó. A Felvidék legkapósabb nemesfémje, a Rómeó Vérzik a 2010-es Hadd égjen! albumára – eddig példa nélküli módon – a harmadik klippet forgatta. Nem egy szerelmes dalra, hanem a Szerelmes Dalra – ugyanis egyszerűen ez a nóta címe. Persze, ne gondoljunk semmi rosszra, Rómeóék most is kegyetlenül zúznak, de az érzések, a dallamok és a pozitív kicsengésű sorok is helyet kaptak ezúttal.

A kisfilmről Bíró Máté rendezőt faggattuk (a földrajzi távolság miatt a modern technika segítségével). 

Elsőként arra kérdeztünk rá, miért úgy nevezett „image klippet” forgatott a zenekar, tehát történet helyett ők maguk láthatóak a filmen?
Nem szerettük volna túlbonyolítani a dolgokat. Letisztult képi világot akartunk. Olyan klippet, amelyet bármelyik zenecsatorna műsorára tud tűzni, hiszen nincs benne semmi olyan, ami kiveri a biztosítékot. Reméljük, játszani is fogják, hiszen azért csinál klippet egy banda, hogy új rajongókat toborozzon, miközben a régieket is megtartja. Pont ezért maradtunk ennél a koncepciónál. Bízunk benne, hogy mindez előre viszi a zenekart.

Másodsorban arra voltunk kíváncsiak, fűződik-e valami jó sztori a film elkészültéhez, egyáltalán milyen volt a hangulat a forgatáson?
Az előző napi, dunaszerdahelyi koncert nagyon jól sikerült, és ez a „siker” bizony meglátszódott a srácokon... Ennek ellenére jól állták a sarat. Rászántuk az időt a forgatásra, hogy ne kelljen kapkodni, és ennek megfelelően nyugodt volt mindenki.

Nos, a koncepció bejött: a mi biztosítékunkat legalábbis semmi nem vágta ki – igaz, eléggé nagy fába vágja a fejszéjét, aki ezt minálunk megpróbálja. Tehát íme a klip:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr754932928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum