RockStation

Ez volt 2012 a RockStation-ön!

2012. december 24. - sunthatneversets

rs_blackblue_header_xmas.png

Fémszívű Testvéreim az Úrban!
Most, hogy a világvége elmaradt, meg kell állnunk egy pillanatra, hogy a közelgő Karácsony alkalmával számot vessünk, hogy mit végeztünk el az Úr 2012. évében.

Először is, ahhoz, hogy maximálisan ki tudjunk benneteket szolgálni duplájára hizlaltuk a személy állományt, mármint a létszámot tekintve. Ennek köszönhetően szinte a stílus összes irányzatát lefedjük és ezt meg is próbáltuk számszerűsíteni, hiszen közel 300 album recenziója került ki az oldalra.

Azzal, hogy a szerkesztőség létszáma megnőtt, megnőttek azok a lehetőségek is, amelyekkel a korábbi években csak módjával tudtunk élni. rengeteg interjút tudtunk készíteni, sőt a Gorezone műsorától átvett interjúk is színesítették az oldalt. Azt gondolom jópárunknak gyerekkori álmai váltak valóra azzal, hogy olyan zenészekkel készíthettek interjút, vagy legalább egy közös fotón szerepelhettek velük, akikre kamaszként felnéztek.

2012. évben nem volt szinte egy jelentősebb klubkoncert, amiről hiányoztunk volna, megtapasztalhattuk, hogy milyen egy Európai mércével is nagynak számító fesztivál - a NovaRock - közelről, ahol ráadásul nyolc interjút is készítettünk. Ennyit arról, hogy nem mindig csak pusztán szórakozás az egész. Viszont a hazai Fesztiválok közül csak a Hegyaljára és a Fezen-re tudtunk bejutni, míg a Volt és Sziget továbbra is bevehetetlennek tűnik, amit őszintén szólva mi magunk sem értünk.

Amit azonban az előbbieknél is fontosabbnak tartunk az az, hogy mindig naprakészen próbáltunk tájékoztatni benneteket a hazai és nemzetközi rockzenei élet aktuális eseményeiről, híreiről, a mai napig 1770 posztot jelentettünk meg ebben az évben az oldalon.

A fenti számból jól látszik, hogy minden kollégánk, munka, család és iskola mellett hozzá tudta tenni a magáét ahhoz, hogy egy jól prosperáló Magazin legyen a RockStation. Külön köszönet a feleségeknek, gyerekeknek, barátnőknek, hogy elviselték hóbortjainkat és azt, hogy hol kevesebb, hol több időt veszünk el tőlük.    

Végül nem marad más hátra, mint hogy minden kedves olvasónknak és partnereinknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánjunk! Így az ünnepek táján mindenki álljon meg egy kicsit, pihenje ki magát, töltse fel az akkumulátorokat, mert jövőre kezdődik egy új év, új zenékkel, sok koncerttel, fesztivállal. Egyszóval jó sok fémzenével, melyről kár lenne lemaradni.

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN A ROCKSTATION STÁBJA!! (sunthatneversets, saabi, Réti Zsolt, RaczUr, Norber K, viliricsi, sebiszabi, Scorn, Koax, Benyo., xDemosnswithRyux, Ddamm, Ernő Hellacopter & magnetic star, frogfoot)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314978595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum