RockStation

RockStation interjúk 2012-ben

2012. december 27. - sunthatneversets

0riport_coreytaylor2012_01.jpg

Mivel a sok bejgli okozta sokktól a legtöbben csak néznek ki a fejükből a két ünnep között, ezért mi is inkább összefoglaljuk mit is csináltunk 2012-ben. Kezdjük az interjúkkal, melyből az idei évre jutott bőven. A legnagyobb dömpinget a Novarock Fesztiválon produkáltuk, ahol nyolc interjút is készítettünk, köztük egy világsztárral Corey Taylor-ral, de többek között a Machine Head, a Gojira, és a Trivium tagjai és készségesen válaszoltak kérdéseinkre. Idén meg tudtuk szólaltatni Mike Portnoy-t és volt zenekarát a Dream Theater-t is; valamint Zakk Wylde-ot, újból nyilatkozott nekünk Brant Bjork, és kollégáink türelmesen megvárták, míg a Fear Factory alapítója Dino Cazares is felébred és a maga szerény stílusában válaszol a neki feltett kérdéseinkre.

2012-ben folytattuk a koncertszervezőkkel készített interjúkat, megszólaltattuk sok internetes rockzenei főszerkesztőjét, de olyan érdekességek is olvashatóak voltak nálunk, mint a világ egyik legnagyobb színpadi show-it kreáló amerikai Strictly FX tulajdonosával, és a színpadokat építő GD Staff ügyvezetőjével készített interjú. Ha valaki nagyon ráér ITT találja az összeset, jó olvasást hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr824983408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum