RockStation

Ápriliban jön a Killswitch Engage új albuma

2013. január 08. - sunthatneversets

Killsitch Engage band2013.jpg

A Grammy-jelölt massachusetts-i dallamos metalcore zenekar, a Killswitch Engage –  Jesse Leach (ének),  Adam Dutkiewicz (gitár), Mike D'Antonio (basszusgitár), Joel Stroetzel (gitár) és Justin Foley (dob) - bejelentette, hogy hatodik albuma, a Disarm The Descent, 12 dallal április 2-án jelenik meg, itthon a Magneoton/Warner gondozásában. A lemez különlegessége, hogy a 2002-es Alive or Just Breathing óta most először énekel újra rajta az eredeti énekes, Jesse Leach. Az első kislemez, az In Due Time február 5-től vásárolható majd meg digitálisan. A Disarm The Descent az Alternative Press magazin szerint 2013. egyik legjobban várt albuma. A lemez producere a gitáros Adam Dutkiewicz volt.

A lemezre a következő dalok kerültek: 1. The Hell In Me, 2. Beyond the Flames, 3. New Awakening, 4. In Due Time, 5. A Tribute to the Fallen, 6. The Turning Point, 7. All That We Have, 8. You Don't Bleed for Me, 9. The Call, 10. No End in Sight, 11. Always, 12. Time Will Not Remain

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr295004041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum