RockStation

Thornwill: A Requiem for a Fool a februári Hammer extra mellékleteként jelenik meg

2013. január 10. - sunthatneversets

Thornwillrequiem.jpg

A februári HammerWorld Magazin mellékleteként jut majd el a Thornwill zenekar második lemeze több ezer rockrajongóhoz. A zenekar első lemeze az Implosion rengeteg pozitív visszajelzést kapott mind a magyar, mind a külföldi sajtó részéről. 2011-ben a zenekar endorseri szerződést kötött a világhírű Paiste céggel, és szintén ebben az évben  az Awe In One pengetőgyártó cég is a Thornwillt választotta a magyarországi képviselőjévé.

2012-ben a zenekar bemutatkozott külföldön is, egy német klubkoncert keretében és további külföldi bulik is várhatók. A jövő hónapban megjelenő Requiem for a Fool című lemezről már hallhattunk némi ízelítőt, hiszen a zenekar tavaly év végén előrukkolt egy kóstoltató EP-vel, mely az I am hope címet kapta. Az új lemez 12 remek nótát tartalmaz majd és hamarosan két videoklip is készül az új anyaghoz. Aki nem akar lemaradni egy jó kis metal lemezről, mindenféleképpen szerezze be a februári HammerWorld Magazint!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr915009390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum