RockStation

Megújult a RockStation

2013. január 14. - sunthatneversets

RS02_08_1_1.png

Január 5-én ünnepelte 5. születésnapját a RockStation. Akkor azt mondtuk szerettünk volna egy kis meglepetéssel kedveskedni nektek - és egyben magunknak is - de nem készültünk el vele. Egészen eddig. Nagy örömmel jelentjük, hogy 2 és fél év után új köntösbe bújtunk. Az oldal marad anyánk, az Index égisze alatt, egyrészt mert ma már nem akkora hátrány, hogy a blog szócska egy portál nevében benne van, másrészt azért, mert egy olyan sablont sikerült ráhúznunk az új oldalra, amely sokkal inkább hasonlít egy weboldal mai követelményeihez.

A gyakorlott netezők úgyis hamar kiismerik magukat majd, de a legfőbb változás, hogy azok  menüpontok, amelyek a legnagyobb érdeklődésre tarthatnak számot a fejlécben kaptak helyet és nem kell az oldalt lefelé görgetni.

A koncert ajánló plakátok is jóval feljebb kerültek az oldalon, így ha tájékozódni szeretnétek, akkor könnyebben találjátok meg azokat  a koncerteket, amelyek érdekelhetnek benneteket. A plakátok felett kapott helyett az ún. közösségi dobozunk, ahonnan egy kattintással elérhető facebook-os oldalunk, galériáink a Flickr-en és RSS csatornánk, amire feliratozva azonnal értesítést kaphattok, ha új cikk kerül ki a Rockstation-re. Mindezeken túl az oldal megjelenése esztétikusabb - legalábbis reméljük - mint a korábbi verziók voltak.

Új ruhához, új logó is jár. Korábban is Réti Zsolt kollégánk egyik képe adta a díszt a logóhoz, most is tőle nyúltunk egyet (azért kíváncsiak lennénk, hogy a fej gazdáját megismeritek-e). Az új logóért hatalmas köszönetet mondunk Tihanyi Péternek - aki ráadásul nem is stábtag -, főként azért, hogy a tengernyi apró módosítási kérés után se küldött el minket a jó francba :-)

A legnagyobb köszönet azonban Sebők Szabolcs kollégánkat illeti, aki órákig agyalt, módosított, kérdezett, módosított, megcsinált, átalakított, kérdezett és végül közös akarattal elkészített mindent, ami elkészíthető.

Ami a lényeg viszont, hogy a tartalom nem változik, igyekszünk mindent legalább olyan színvonalon csinálni, és úgy, hogy az megelégedettséggel töltsön el benneteket. Jó szórakozást, az új RockStation-höz!

Érdekességként pedig álljon itt az oldal "evolúciós fejlődése". :-)

header_1.jpgheader_logo.pngRockStation 2010 header.PNG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr635013880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halee 2013.01.14. 20:36:02

Állat az új design, nagyon tetszik.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum