RockStation

Elmarad a Billy Talent budapesti koncertje!

2013. január 18. - sunthatneversets

0sziget2010_billytalent01.jpg

E hét kedden egy haláleset miatt már lemondta közelgő európai turnéjának első hét állomását a kanadai Billy Talent. Sajnos mostanra kiderült, hogy a teljes körút elmarad, így az A38-as koncert is, amely hetek óta teltházas. A koncertkörutat a többi helyszínnel együtt valószínűleg később pótolják majd. A zenekar közleménye hajtás után. (Fotó: Réti Zsolt)

„Kedves mindenki!
Három tetoválás van az alkaromon: Barátok, Család és Zene. Számunkra e három a legfontosabb. Elvesztettünk valakit, aki nagyon közel állt hozzánk, és az elmúlt hét volt életünk legszürreálisabb hete. Nem vagyunk és az elmúlt húsz évben sosem voltunk olyasfajta zenekar, amelyik csak úgy lemondja a koncertjeit,  de az adott körülmények között le kell mondanunk a turnénk hátralévő részét. Nehéz döntés volt ez, és sosem hagynánk magára a közönségünket, de őszintén érezzük, hogy most a barátaink és családunk mellett kell lennünk. Ígérjük, kárpótolni fogunk titeket. Miénk a világ leghűségesebb rajongótábora, és mi mindig mellettetek állunk, ahogy azt is reméljük, hogy most ti is mellettünk álltok, amikor szükségünk van rá.

Még egyszer, teljes szívünkből sajnáljuk, de ebben a helyzetben szeretteink mellett a helyünk.  Éljetek és szeressetek tiszta szívből!

Ben”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr865024784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum