RockStation

Az egyik zenekari tag motorbalesete miatt késik a Tool új lemeze

2013. január 30. - sunthatneversets

Tool-Band-Picture.jpg

A Tool egyik meg nem nevezett zenekari tagjának a napokban a jeges úton Vespa-val történt motorbalesete miatt késik a csapat új albuma. Mindezt az együttes közölte honlapján január 26-án. Mivel a balesetben több borda törött és kificamodott a váll is, így most egy darabig a zenekar nem jammel, így a dalírási folyamat is megállt. A csapat ígérete szerint február elő hetének végén jó hírekkel is tudnak majd jelentkezni.

A csapat rajongói 2006 óta várják a 10,000 Days folytatását, így éppen itt volna már az ideje egy új albumnak. Eközben az énekes Maynard James Keenan másik projektje a Puscifer február 19-én feldolgozás EP-t jelentet Donkey Punch the Night címmel, melyen többek között Queen és Accept átdolgozások is hallhatóak lesznek. További hír még a csapat házatájáról, hogy a pankrációért megveszekedettet rajongó Adam Jones gitáros a múlt hétvégén a WWE Royal Rumble phoenixi rendezvényén megkérte barátnője, Korin kezét, amit IDE kattintva nézhettek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr435051821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum