RockStation

Randy Blythe per: Az énekes már úton van az Államok felé

2013. február 06. - sunthatneversets

Blythe3.jpg

Most már, ha megszakadunk akkor is végig követjük a Lamb Of God énekesének perét, melyben új fejlemény van bőven. Nem, nem szökött meg a tárgyalás elől Randy Blythe, hanem védői kérték a tárgyalás elhalasztását, mert egy koronatanú a betegsége miatt nem volt képes tanúvallomást tenni. A bíró pedig akceptálta a kérést, így a tárgyalás március 4-én fog folytatódni.

Előtte azonban még történt egy és más. A mai tárgyalási napon több, az ominózus koncerten részt vett rajongó is tett tanúvallomást, melyben az énekes védelmére keltek. Egy női tanú szerint az énekes korántsem viselkedett agresszíven, hiszen ezek az elemek hozzátartoznak egy metál koncert körítéséhez, míg az a Milan Poránek - akiről az alább látható kép is készült - kijelentette, hogy a látszat ellenére az énekes nem fojtogatta őt csak behúzta a színpadra és egyébként is ő tök részeg volt, az énekes teljesen jogosan csinálta ezt vele. Hogy a koronatanú vallomása után márciusban ítélet születik-e nem tudjuk, de ezt valószínűsíti az, hogy ha minden zökkenőmentesen ment volna, akkor a beszámolók szerint már most pénteken ítélet születhetett volna.

LOGlive.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85066444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum