RockStation

Ma este Slash és Leander Rising az Arénában

2013. február 07. - sunthatneversets

slash20122.jpg

Ma végre Budapestre érkezik Slash, hogy a Papp László Budapest Sportarénában mutassa be Apocalyptic Love című lemezét. Az amerikai gitáros zseni előtt egy remek magyar banda, a Leander Rising lép fel.

Slash-ék európai körútja január 31-én ért Európába: Dubaiból érkeztek Törökországba, majd Bulgária és Románia után következik Budapest, azt követően pedig márciusban jutnak el Írországba, ahol a sorozat zárul. A felkészülés alatt Slash-nek arra is jutott ideje többek között, hogy decemberben beugorjon egy kis vendégszereplésre cimborája, Charlie Sheen Anger Management című új sorozatába is. A csapat néhány héttel ezelőtt magyarul üzent hivatalos Facebook oldalán a hazai rajongóknak, így biztos, hogy ők is várják már a budapesti bulit. A közönség rendkívül látványos koncertre készülhet, melynek nem csak a remek dallamok, hanem például vetítés is a része lesz.

leander2.jpg

Mint az elmúlt hetekben kiderült, Slash egy hazai csapatnak is fellépési lehetőséget biztosít, így az amerikaiak koncertje előtt, 19.50-től a magyar Leander Rising játszik majd, akik éppen a prágai Hard Rock Caféban szerepeltek, amikor megtudták a jó hírt. A kezdetben Köteles Leander egyszemélyes projektjeként indult formáció mára igazi zenekarrá fejlődött, és a hazai metal színtér egyik legnagyobb sikertörténetének számít: a Sony Music-nál megjelent Szívidomár című lemezük csupa pozitív visszhangot kapott, és a 2012-es Fonogram közönségszavazásán elnyerték a legjobb zenekarnak járó díjat is.

a Concerto Music bemutatja:
2013. február 7., csütörtök. Kapunyitás: 19 óra
Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators, Leander Rising koncertek
Belépő: Minden jegy elkelt!

Tervezett program:
19:00 Kapunyitás
19:50 Leander Rising
21:00 Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr75066904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum