RockStation

Slayer - Tom Araya is megszólalt

2013. február 25. - sunthatneversets

0slayer_2012_01.jpg

Az elmúlt hét második fele a Slayer nevétől volt hangos. Dave Lombardo ideiglenes (?) távozása után megszólalt a zenekar is. Most pedig az énekes/basszer Tom Araya mondott pár szót Jeff Hanneman gitárosról. Aki igenis dolgozik új ötleteken az új Slayer lemezhez, ami ugyan ellentétben áll Kerry King korábbi kijelentéseivel, igaz azt hozzá kell tenni, hogy King bevallottan nem szokott beszélni Hannemannel, Araya viszont igen. Araya szerint Hannemannak a bátorítás is kell, ha nem is tart velük turnézni, legalább a zenei ötleteit szedje össze.

Araya az igazán kényes kérdést, Lombardo helyzetét a bandán belül kerülte, de kitért arra, hogy az őt helyettesítő Jon Dette-vel jól el lesznek, hiszen korábban már dobolt a Slayerben. Az énekes szerint más név különösebben fel sem merült Lombardo helyettesítésére. (Fotó: Réti Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr595101573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum