RockStation

Visszatér a Nine Inch Nails!

2013. február 26. - sunthatneversets

TRentReznor.jpg

Trent Reznor négy éve jelentette be, hogy a Nine Inch Nails hosszabb pihenőre vonul, tegnap azonban a Pitchfork oldalán közölte, hogy a zenekar újra aktív és nyártól már koncertezik is. Valószínűleg hamarosan új lemezre is lehet majd számítani, hiszen a banda ezidáig utolsó albuma a The Slip még 2008-ban jelent meg.

Reznor a Nine Inch Nails jegelése alatt is aktív volt, hiszen javarészt filmzenék komponálására fordította idejét, a The Social Network filmzenéjéért Oscar-díjat is kapott, valamint ő jegyezte a Call of Duty: Black Ops II című videojáték egyik “betétdalát” is. Feleségével, Mariqueen Mandiggel és Atticus Ross-szal (akivel közösen nyerték az Oscart) közös projektet alapított How to Destroy Angels címmel, melynek első nagylemeze március 5-én jelenik majd meg. 

Az új NIN egyébként felállása egyébként  a következő: Eric Avery (Jane’s Addiction), Adrian Belew (King Crimson), Josh Eustis (Telefon Tel Aviv), Alessandro Cortini és Ilan Rubin (Lostprophets, Fenix TX, Paramore).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85105817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum