RockStation

Make Do And Mend a Dürer Kertben

2013. február 28. - sunthatneversets

make-do-and-mend-2012.jpg

Már két ízben is meggyőződhettünk arról, hogy a Make Do And Mend napjaink egyik legkiemelkedőbb modern punkzenekara, hiszen az elmúlt években kétszer is megfordult nálunk a New England-i banda. A csapat most sem tétlenkedik, hiszen amellett, hogy elkészítették a Jets To Brazil egyik nagy slágerének, a „Cat Heaven”–nek a feldolgozását (amely a http://makedoandmend.me oldalról le is tölhető), márciusban headlinerként járják be Európát, majd később Nagy-Britanniát is. Ennek keretében Budapestre is ellátogatnak március 5-én a Dürer Kertbe az Apologies, I Have None és a Daylight oldalán.

A Rise Records (Further Seems Forever, Hot Water Music) soraiba tartozó együttes koncertjére pedig már nem csak azért érdemes minél hamarabb beruházni, hogy olcsóbban juthass hozzá a jegyhez, hanem azért is, mert az elővételesek számára egy limitált kiadású poszter jár ajándékba, amelyet a koncert napján vehetnek át a rajongók az ajtóknál, az elővételes jegy bemutatása után. Érdemes tehát minél hamarabb hozzájutni a jegyhez és részt venni a tavasz egyik legfontosabb koncertjén.

New Beat Special:
MAKE DO AND MEND (USA)
APOLOGIES, I HAVE NONE (UK)
DAYLIGHT (USA)
Téveszme (H)
2013. március 5. 19:00
Budapest, Dürer Kert
Jegyár: 2200 / 2700 HUF

Jegyek: BP Shop (Westend és Wesselény utca), CD Pince, Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr165110658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum