RockStation

Bréking! Felmentették Randy Blythe-ot!

2013. március 05. - sebiszabi

blythemarch4.jpg

Nem találta bűnösnek Randy Blythe-ot, a Lamb Of God énekesét a háromtagú cseh bírói testület és felmentették az emberölés vádja alól, így hazatérhet az Egyesült Államokba.

Blythe hosszú időre a rácsok mögé kerülhetett volna, ha bebizonyosodik, hogy ő lökte le a színpadról a Daniel Nosek cseh rajongót, aki egy hónappal a prágai koncert után belehalt sérüléseibe.

A tegnapi napon törvényszéki szakértők meghallgatásával folytatódott az ügy.

A törvényszéki pszichológus Tereza Soukupova azt nyilatkozta, hogy a tesztek alapján úgy látja, hogy Randy-nek gondjai vannak az érzelmei kezelésével. Ezek a problémák ugyan nem "túl mélyek", nem elmebeteg, de nem veszi komolyan a felelősséget tetteiért és olykor "átlépi a társadalmi normákat". Példaként hozta Randy korábbi gyorshajtási és nyilvános vizelési eseteit.

Ugyanakkor a védelem által felkért pszichiáter azt nyilatkozta, hogy az énekes nem mutat "társadalmilag vegyes" viselkekedési formákat, még a börtönben is normális viselkedést mutatott, holott érthető lett volna egy agresszív/antiszociális attitűd is.

Meghallgattak egy tanút is tegnap Anna Rozsivalova-t, aki azt mondta, hogy Daniel megpróbált felmászni a korláton a színpadra, de miközben mászott fel, Randy a vállainál fogva megemelte és két kézzel visszalökte. A tömeg, hogy elkerülje az ütés, félreállt, így Daniel a hátára esett.

A szülők kártérítést követeltek, melynek összege 10 millió korona (nagyságrendileg 120 millió forint), még nem tudni, hogy az ítélet ellen fellebeznek, de addig is Randy Blythe szabad.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr25117399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum