RockStation

Jön a Ministry utolsó utáni utolsó lemeze

2013. március 29. - sunthatneversets

ministry-2012.jpg

Bár Al Jourgensen már párszor megcsinálta a Ministry utolsó lemezét, most From Beer To Eternity címmel ismét új lemezt jelentet meg szeptemberben, ami most már tényleg az utolsó lesz állítása szerint. Az album még tavaly decemberben Mike Scaccia tragikus halála előtt íródott mindössze 19 nap alatt. A témákat végül Jourgensen saját stúdiójában rakta össze Sammy D'Ambruoso társproducer és Aaron Havill hangmérnök/billentyűs segítségével.

Turné azonban állítólag nem lesz, legfeljebb pár koncert, azok is csak az elhunyt gitáros tiszteletére. Jourgensen szerint a Ministry másik lelke Scaccia volt, nélküle pedig nem tud egy teljes turnét lebonyolítani, így halálával az együttesnek is meg kell halnia, de szeretne egy nagy durranással távozni. Az albumra kerülő dalok címe hajtás után. 

01. Hail To His Majesty
02. Punch In The Face
03. Permawar
04. Perfect Storm
05. Fairly Unbalanced
06. The Horror
07. Side FX Include Mikey's Middle Finger (T.V.4)
08. Lesson Unlearned
09. Thanx But No Thanx
10. Change Of Luck
11. Enjoy The Silence

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr865179169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum