RockStation

Cold - Új Queensrÿche-dal

2013. április 04. - sunthatneversets

Queensryche Tate 2013.jpg

Na, de melyik Queensrÿche? Ez éppen az alapító énekes Geoff Tate féle, melynek albuma Frequency Unknown címmel április 23-án érkezik, ha érkezik, ugyanis a kiadó elégedetlen volt a Jason Slater által kevert első verzióval és Billy Sherwooddal szertették volna újrakevertetni a lemezt, aki pár nappal a munka kezdete után lelépett.

Ezek után tudjuk mutatni az eső single-t Cold címmel, az eddigieknél keményebbnek ígért lemezről. Hogy aztán ezt ki keverte, vagy ki sem, azt nem tudjuk megmondani, de van itt elég keverés anélkül is hiszen a zenekar felállása fél év alatt annyit változott, hogy a wikipédian lassan külön oldalt lehet neki szentelni. Ha minden igaz a mostani tagok az énekes mellett Rudy Sarzo basszer, Kelly Gray és Robert Sarzo gitárosok, Randy Gane billentyűs és Simon Wright dobos. Az albumon azonban szinte minden dalban játszott a Forbidden gitárosa, Craig Locicero, illetve Paul Bostaph dobos (Slayer, Forbidden, Exodus, Testament) is.

Az albumra a következő dalok kerülnek:

01. When Lightning Strikes
02. Running Backwards
03. Fallen
04. Life Without You
05. In The Hands Of God
06. Cold
07. The Weight Of The World
08. Slave
09. Dare
10. Everything

Bonus tracks: (2013 versions)

11. Silent Lucidity
12. Empire
13. Jet City Woman
14. I Don t Believe In Love

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr75194218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum