RockStation

Steve Lukather: Vasárnap a Pecsában

2013. április 04. - sunthatneversets

stevelukather02.jpg

Több hónapos várakozás után most vasárnap végre Budapestre érkezik a Totóból is ismert Steve Lukather szóló turnéja, melynek keretében az énekes-gitáros a Petőfi Csarnokban játszik. A műsor a januárban megjelent Transition című új album bemutatására épül, melyről nekünk is sokat mesélt, de a már megkezdődött turné korábbi állomásainak programja alapján számos további dalra is számíthatunk.

Több telt házas budapesti fellépés után ezúttal a Petőfi Csarnokba tér vissza Steve Lukather. A Toto gitármágusa az új album tiszteletére nemrég weboldalát is megújította, majd márciusban nekivágott Európának – Budapestre Ausztriából érkezik majd. A turnén Eric Valentine dobos, Steve Weingart billentyűs és Renée Jones basszusgitáros kíséri. Egy korábbi állomáson a program az alábbiak szerint alakult, ami segíthet felkészülni a budapesti koncertre is:

Judgement Day
Creep Motel
Brody's
Freedom (Jimi Hendrix cover)
Song for Jeff
Transition
Jammin' With Jesus
Darkness in My World
Broken Machine
The Pump (Jeff Beck cover)
Right the Wrong
Hero With a 1000 Eyes
Never Enough (Toto song)
Encore: Flash in the Pan
Encore 2:Smile
(Charlie Chaplin cover)

További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr585194207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum