RockStation

Metálgyász: Elhunyt Chi Cheng a Deftones volt basszusgitárosa

2013. április 14. - sunthatneversets

chi-cheng-deftones.jpg

43. életévében tegnap hajnalban elhunyt a Deftones volt basszusgitárosa, Chi Cheng, közölte a zenész édesanyja. Chi Cheng egy 2008-as autóbalesetben sérült meg olyan súlyosan, hogy bár állapotában azóta ugyan kisebb javulások álltak be, képes is volt egyes testrészeit mozgatni, de teljes öntudatát, beszédkészségét sosem nyerte vissza.

Chi Cheng a Deftones 2006-os albumán, a Saturday Night Wristen szerepelt utoljára, balesete után a Quicksandből ismert Sergio Vega helyettesítette. A zenekar az elmúlt években több jótékonysági koncertet is adott érte, melynek bevételeit a tetemes ápolási költségek kifizetésére fordították. Mi egy örök Deftones klasszikussal emlékezünk rá. Nyugodjék Békében!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr585221782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum