RockStation

Koncerten csapta meg az áram az Emmure énekesét! (Update)

2013. május 08. - sebiszabi

Emmure2012.png

Frank Palmeri és Mike Mulholland a Twitteren kért bocsánatot az orosz rajongóktól, hogy az eset után nem folytatták a bulit, de a színpad életveszélyes volt. Ígéretet tettek, hogy bepótolják a koncertet. Frankie így fogalmazott: "ma a szó szoros értelmében majdnem meghaltam a színpadon. Szar volt, amikor a 200 V átment rajtam, tényleg majdnem ott maradtam".

----

Szinte hihetetlen, de a tegnap esti moszkvai koncerten történt a baleset. Az esetről készült videófelvétel is, ezt a hajtás után nézhetitek meg. Az ominózus jelenet a videón 2:10 környékén kezdődik: Frankie mintha lehajolna egy palack valamiért, aztán egyszer csak megmerevedik és hanyatt vágódik. A segítségére siető csávó kapott még a  "jóból".  Egészen elképesztő eset! A banda Facebook-os oldalát olvasgatva a posztok alapján az énekes már jól van, komolyabb sérülése hál' istennek nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr445290119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum