RockStation

Óriási Depeche Mode afterparty lesz ma a Dürer Kertben

2013. május 21. - sunthatneversets

depeche_mode_after__2013majus.jpgMindössze 12 perc sétára és pontosan 850 méterre a Puskás Ferenc Stadiontól rendezik meg a Depeche Mode koncert után minden idők legizgalmasabb afterparty-ját a Dürer Kertben május 21-én 22 órától. A zenekar fellépése után rögtön folytatódik a show a szórakozóhely 3 helyszínén.

Május 21-én ismét hazánkba látogat a legendás new wave banda, a Depeche Mode. Ahogyan azt már megszokhattuk, a koncert után a rajongói klubok mindig óriási afterparty-val tisztelegnek a csapat munkássága előtt, ahol a Mode-osok reggelig folytathatják a táncolást kedvenceik slágereire és a hasonszőrű stílusokban mozgó együttesek dalaira.

Ezúttal sem lesz ez másképp, idén a Puskás Ferenc Stadiontól valamivel több, mint 800 méterre, a gyalog is alig negyedóra alatt megközelíthető Dürer Kertben várják majd a legnagyobb rajongókat. Az ország minden pontjáról érkező szervezők, fellépők és DJ-k a legkülönbözőbb programokkal igyekeznek felejthetetlenné tenni az éjszakát: a nagyteremben 101 % Depeche Mode buli lesz, régi és új dalokkal, a tagok szólólemezeiről számokkal, remixekkel, élő felvételekkel, valamint ritkaságokkal. A kisteremben és a szabadtéri helyszínen pedig igazi stíluskavalkád várható: többek közt dark-és coldwave, gothic rock, neofolk, electro, EBM és industrial zenékre bulizhat majd a közönség. További részletek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr805309339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum