RockStation

Letette a 2 millió dolláros óvadékot és kijött a börtönből az As I Lay Dying énekese

2013. május 31. - sunthatneversets

As-I-Lay-Dying.jpg

Bár a rossznyelvek eddig is azt pletykálták, hogy az As I Lay Dying énekese Tim Lambesis, nem biztos, hogy az a csóró gyerek, aki ne tudna akár 2 millió dollár óvadékot letenni szabadulása érdekében, most tényleg kiderült, hogy azért megy ez neki. Május 30-án délután ugyanis a május 7-e óta a vista-i börtönben gyilkosságra való felbujtásért csücsülő Lambesis-ért letették a 2 millió dollár (450 millió forint!) óvadékot. Mint az várható volt, GPS nyomkövetőt szereltek a testére, és nem létesíthet kapcsolatot a megöletni kívánt feleséggel és három adoptált gyermekével.

Csak emlékeztetőül: Tim Lambesist május 7-én tartoztatták le, ugyanis egy általa bérgyilkosnak hitt, beépített rendőrt akart megbízni felesége megölésével. Ő maga és ügyvédei először kategórikusan tagadták a vádakat, később azonban már a túlzott mértékű testépítést, és a túlzásba vitt szteroidhasználatot tették felelőssé a történtekért. Hogy Lambesis tárgyalására mikor kerül sor még nem tudjuk, de akár 9 évet is kaphat tettéért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr475336946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum