RockStation

Őszi koncerthírek, Volbeat-Hegyalja jegyakció a Concerto Musicnál

2013. május 31. - sunthatneversets

volbeat02.jpg

Bár a nyári fesztiválszezon éppen hogy megkezdődött, az őszi és téli klubkoncertek listája is alakul már, hiszen az elmúlt hetekben számos nemzetközi metalbanda jelentkezett be Budapestre. Szeptemberben a Finntroll, októberben az Orphaned Land és a Freedom Call, novemberben a Children Of Bodom és a Soilwork, decemberben a Therion és az Arkona, jövő februárban pedig az Iced Earth tér vissza egy-egy koncert erejéig. A nyárra koncentrálóknak pedig egy különleges bérletakcióval állt elő a Concerto Music és a Hegyalja Fesztivál: aki kombinált jegyet vesz a június 18-ai Volbeat koncertre és a tokaji fesztiválra, az akár 10.000 forintot is megtakaríthat a vásáron!

A Borsodi Hegyalja Fesztivál és a Concerto Music minden idők egyik legjobb dán metal csapatával hidalja át a tavasz és a nyár közötti szakadékot: június 18-án a Pecsa Music Hallban mutatja be új lemezét a Volbeat. A koncertre és a fesztiválra különleges közös belépő is kapható: a Hegyalja-Volbeat Bérlettel mintegy 10 ezer forintos kedvezménnyel juthatunk el a Pecsába és a Hegy're is.

A nyári szünet után igazi nagyágyúkat vet majd be a Concerto Music: Blodsvept című új lemezét mutatja be szeptember 13-án a legnagyobb folk metal csapat, a Finntroll, október 4-én pedig az izraeli progresszív metal zenekar, az Orphaned Land érkezik júniusban megjelenő, All Is One című lemezével. Október 11-én a Freedom Call happy metal csapata néz be ismét a Club 202-be, november 21-én a Soilwork és a Keep Of Kalessin mozgatja át a fejrázó izmokat, másnap pedig Alexi Laiho és a Children Of Bodom tér vissza a Pecsába, a Halo Of Blood című korong lemezbemutató turnéjának keretében.

Children Of Bodom band 2013.jpg


December 10-én a Therion szerepel Rock Opera Unveiled című műsorával, az orosz Arkona kíséretében. A svéd szimfonikus metal műfajteremtő csapatának koncertjére az első 100 jegyet különleges kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a www.concerto.hu weboldalon.

Megvan 2014 első koncertje is: február 5-én ugyanis az Iced Earth érkezik majd Budapestre. Az őszre új stúdióalbumot tervező, nemrég pedig Live In Ancient Kourion címen koncert DVD-t kiadó amerikai csapat a Club 202-ben játszik majd. További részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr75336960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum