RockStation

Dagad a balhé a Stone Temple Pilots háza táján

2013. június 04. - sebiszabi

scottweiland.jpg

Egyre jobban elmérgesedik a viszony a jelenlegi Stone Temple Pilots tagok és Scott Weiland korábbi énekes között. Miközben a Linkin Park-os Chester Benningtonnal készül a banda az új albumra, Weiland is akasztott egy többmillió dolláros pert a STP nyakába.

A május 31-én beadott keresetben 5 millió dolláros kártérítés és minden egy "szándékos Stone Temple Pilots névhasználat" után további 2 millió dollárt követel a zenekartól. Weiland így nyilatkozott a kereset beadásáról: "Hogy lehet egy ember csak úgy kitenni egy csapatból, aminek az elejétől fogva a tagja volt, minden egyes dal ő énekelt, dalszövegeket írt és a banda arca volt?! Nem vagytok Ti mások, mint három zenész a Stone Temple Pilots nevű zenekarból."

Itt írtunk arról korábban, hogy a volt zenekari társak a Weiland kirúgása után is jól beperelték a volt énekest, hogy szándékosan szabotálta a fellépéseket, interjúkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr975343203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum