RockStation

Megvan a győztes! A Rocken Dogs egy színpadon a Tankcsapdával

2013. június 08. - sunthatneversets

Tankcsapda_1.jpg

Június 14-én tartja idei utolsó önálló budapesti nagykoncertjét a Tankcsapda zenekar, a Soproni által életre hívott Optimizmus Napján. A koncerthez kapcsolódó, május végén indult „jelentkezz a Budapest Parkba előzenekarnak” pályázat győztese, a Rocken Dogs fellépése indítja az estét! A végeredmény csak hosszas „vívódás” után született meg, ugyanis a 3 hetes pályázat alatt rekordmennyiségű jelentkező, szám szerint 395 zenekar közül kellett kiválasztani az egyetlen győztest.

„Nagyon örülünk, hogy ilyen sok zenekar vette a fáradtságot és jelentkezett, ilyen mennyiségre azonban nem számítottunk, három hét alatt 395-en küldték el valamilyen formában dalaikat.” – nyilatkozták a Tankcsapda tagjai. „Közhelyes ilyenkor azt állítani, hogy nehéz döntés volt, de mivel tényleg ez az igazság, nem is tudnánk erre mást mondani. Tényleg sok jó zenekart hallhattunk, amatőröket és profikat, mindenféle rock, metal, és egyéb stílusban. Ebből végül öt maradt a „döntőben”. A választás végül a váci Rocken Dogs-ra esett. Sok szempontot vettünk figyelembe, és ha egyszerűen kellene megfogalmazni miért pont ők: az old school, csupasz rock n’ roll érzés döntött mellettük…”

RockenDogs.jpg

Az Idoru mellett tehát a Rocken Dogs-ot láthatod június 14-én a Tankcsapda Budapest Park koncertjén, de a döntőbe jutott másik négy zenekart, név szerint: At Night I Fly, Babes in the Wood, Barbears, Cube, is szeretné megjutalmazni a Soproni sörmárka. Így a Rocker Kutyákkal együtt egy éven keresztül heti egy tálca  (alkoholos és alkoholmentes) Soproni sörrel is gazdagodnak, és videójuk felkerül az Innék egy Sopronit Facebook-oldalra is. Így több mint 200.000 ember hallja majd őket.

A győztes tehát:
Rocken Dogs

Berczelly Balázs (Berke) - ének, gitár
Nagy Gábor (Gáffhy)- basszusgitár
Szepesi Máté (Matti) - dob
Ráczkevy Ádám - gitár

És hogy mindenki be tudja határolni, milyen zenét is játszik a váci csapat itt tőlük egy videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr225350680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum