RockStation

Lesz-e még Black Sabbath album?

2013. június 11. - sebiszabi

Black-Sabbath2.jpg

Hosszú várakozás ért véget a mai nappal: 35 év után megjelenik egy olyan Black Sabbath album, amelyen - a dobost Bill Ward-ot kivéve - az eredeti tagok szerepelnek. Ozzy úgy nyilatkozott, úgy érzi, mintha a 13 '78-as Never Say Die óta az első Black Sabbath lemez volna, és tökéletes lezárása a zenekar karrierjének, aminek mindenképp el kellett készülnie. "Soha nem éreztem, hogy a Never Say Die albummal kellett befejezni a Sabbath pályafutását. És ha bármilyen okból ez az album nem készült volna el, úgy érezném, hogy nem kerek a történet" - mondja Ozzy.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e még egy Sabbath album ezek után, Geezer Butler a következőket nyilatkozta. "Nagyon örülök, hogy Ozzy, Tommy Iommi és én összejöttünk, hogy csináljunk egy utolsó albumot." - bár hozzátette: "Úgy gondolom, hogy soha nem mondd, hogy soha, szóval lehet, talán. Meglátjuk, hogy ez az album hogy megy, és lesz, ami lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr725355134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum