RockStation

A Zöld Pardonban indítja nyári turnéját a Depresszió

2013. június 17. - sunthatneversets

depresszio.jpg

A szórakozóhely költözése óta először lép fel a Rákóczi híd budai hídfőjénél az ország egyik legnépszerűbb metal zenekarának számító Depresszió. A csapat a ZP-s bulival kezdi a nyári szezont, ráadásul egy teljes életművüket átölelő, igazi best of műsort ígérnek június 22-én estére.

Közel 2 évig turnéztatta Vízválasztó című, MAHASZ-listavezető albumát hazánk egyik legsikeresebb metal bandája, ám a véletlen akkor úgy hozta, hogy a ZP-t azzal a körúttal sajnos elkerülték a fiúk. Idén azonban már biztos, hogy senki nem marad az új helyszínen Depresszió nélkül, ugyanis június 22-én, szombaton, a fiatalok kedvenc szórakozóhelyén adják nyárindító koncertjüket Halász Feriék.

"Az előző lemezünk maratoni turnéjának állomásai közül a ZP sajnos kimaradt, ráadásul mivel pont ez idő alatt költöztek át a jelenlegi területre, így a Rákóczi híd budai hídfőjénél idáig még nem volt alkalmunk fellépni. Éppen ezért különösen nagy izgalommal várjuk, hogy végre felavathassuk, ha már a tavalyi évben nem sikerült. Hiányzott az ottani koncertezés, hiszen a Zöld Pardon az egyik kedvenc szórakozóhelyünk, egyike azon keveseknek, ahova - ha a rengeteg koncert mellett időnk engedi - látogatóként is lejárunk” - mondta Halász Feri, a banda frontembere.

A zenekar jövőbeli tervei közt szerepel egy koncertlemez megjelentetése, amihez már rögzítették is néhány budapesti bulijukat. A ZP-ben felvétel nem születik, de jó néhány emlékezetes pillanat biztosan.
„A Vízválasztó lemez turnéján nyilván főként a friss anyagra koncentráltunk, hiszen egy lemezbemutató körút azt a célt szolgálja, hogy az új dalokat megismertessük a közönséggel. Most viszont egy olyan műsort próbáltunk meg összerakni, ami az egész eddigi munkásságunkról átfogó képet nyújt, és ehhez természetesen mind a hat lemezünk anyagából válogattunk. Valódi best of program várható, rengeteg sikerdalunk felcsendül majd, és abban is biztos vagyok, hogy mindenki megtalálja majd a személyes kedvencét is a repertoárban” - tette hozzá az énekes-gitáros.

A koncertre a belépő 600 Ft lesz, az estét 19:30-kor a Burnout nyitja. A Neck Sprain a június 10-én, rossz időjárás miatt elmaradt koncertjét június 21-én pótolja. További részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr605364554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum