RockStation

Ozzynak kimaradtak a kilencvenes évek (is)

2013. június 18. - sebiszabi

Ozzy-Osbourne-2.jpg

A Black Sabbath, és természetesen Ozzy Osbourne is fürdik a legújabb lemezül a 13-nak a sikerében, ami karrierjük egyik legnagyobb sikere. A lemez meghódította már az angol toplistákat, ott az első helyen vannak. Ilyen utoljára 1970-ben (!) fordult elő a Paranoid-dal. Erre talán még Ozzy is emlékszik, bár az interjú során azt mondta, hogy a '90-es évekre konkrétan nem.

"Legnagyobb dolog, hogy még mind ki&#@ul élünk a bandából." - kezdte az interjút Ozzy - "Nem tudom, hogy a srácok hogy vannak ezzel, de én igen jó úton haladtam afelé, hogy kinyírjam magam az alkohollal és a piálással az évek alatt. Valahogy kimaradtak a '90-es évek, érted?! Kokain ködben kellett legyek, mert egyáltalán nem emlékszem a kilencvenes évekre. Mindannyian jártunk már a másik oldalon, a másik végén, de jó most józanul és tisztán. Nincs több pia és nincs több cigi. Életben vagyunk, és így józanul egy még sokkal mókásabb és jobb így élvezni a munkát a társakkal. ". Arra a kérdésre, hogy szeretnének-e újabb lemezt, Ozzy így felelt: "Nem akarok ígérni senkinek semmit. Ez a szünet elég hosszú volt számunkra, hogy újabb 43 évet várjunk egy toplistás lemezre. Ha úgy alakul, hogy nem tudunk még egy albumot felvenni, akkor is nyugodtan fogok pihenni, tudva, hogy megfelelően zártuk le a 13-mal."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr955366402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum