RockStation

Megjelenik a The Cult elveszett lemeze

2013. június 24. - sunthatneversets

 The Cult ELPE.jpg

Július 29-én egy speciális kiadvánnyal jelentkezik a The Cult, ugyanis Electric Peace címmel egy speciális dupla kiadványt dobnak piacra. A dupla korong egyik fele a klasszikus 1987-es Electric album kerül fel, amelyet idén a banda a koncerteken elejétől végéig eljátszik. A másik korong azonban csak az igazi fanoknak mond valamit, de ők most biztosan dörzsölik a tenyerüket: azon a korongon ugyanis a soha ki nem adott Peace című anyag kap helyet.

A Peace munkacímű album 1986 októberében Steve Brown producerrel készült el, de a banda nem volt elégedett a hangzással, így Rick Rubint ültették a produceri székbe, aki viszont nem volt hajlandó újrakeverni a dalokat, hanem újra fel is vették mindet. Így született meg az Electric. A Peace egyes dalai pedig kislemezek B-oldalán bukkantak fel, illetve Rare Cult című limitált box seten. Hajtás után a kiadvány tartalma és egy klasszikus a Electric-ről.

A dupla album tartalma:

Electric
01. Wild Flower
02. Peace Dog
03. Lil' Devil
04. Aphrodisiac Jacket
05. Electric Ocean
06. Bad Fun
07. King Contrary Man
08. Love Removal Machine
09. Born To Be Wild
10. Outlaw
11. Memphis Hip Shake

Peace
01. Love Removal Machine
02. Wild Flower
03. Peace Dog
04. Aphrodisiac Jacket
05. Electric Ocean
06. Bad Fun
07. Conquistador
08. Zap City
09. Love Trooper
10. Outlaw
11. Groove Co.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr115375214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum