RockStation

Chino Moreno a kiadatlan Deftones albumról

2013. június 27. - sebiszabi

Deftonesband2012_2.jpeg

Egy rádióinterjúban Chino Moreno, a Deftones frontembere hisz benne, hogy a zenekar kiadatlan albumát, az Eros-t mégis ki kellene adni. Ez az album, melyet Chi Cheng sajnálatos autóbalesete miatt nem adtak ki, miután a basszusgitáros kómába esett. Bár korábban Moreno elutasította azokat a felvetéseket, miszerint napvilágra kerülhet a lemez, Cheng áprilisi halála miatt újra előkerült a téma.

Moreno a következőket mondta: "Ahányszor kérdeztek a témában, mindig azt mondtam, hogy nem-nem-nem és nem. De miután Cheng elment, újra meghallgattam párszor az albumot és igazán intenzív élmény volt. Úgy gondolom, hogy ki kéne adni a lemezt, de semmi konkrét tervünk nincsen. Van néhány dolog, amit még meg kell tennünk. A Deftones most egy nagyon erős és pozitív úton halad előre ahhoz, hogy megálljunk és egy öt évvel ezelőtti dologgal foglalkozzunk. Nem tudom, mikor állunk majd készen. Ez egy különleges dolog számunkra, hiszen ez volt az utolsó, amin Chi játszott. Napvilágot fog látni a lemez, csak még nem tudjuk, hogy mikor."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr995379952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum