RockStation

Jourgensen tanár úrnak jelentem

2013. július 02. - sebiszabi

al_jourgensen.png

A Ministry és így a banda mindenese, Al Jourgensen háza táján felpezsdült az élet, az új (és ha lehet hinni neki, akkor az utolsó) album, a From Beer To Eternity kapcsán, ami szeptember 6-án jelenik meg. Az egyik külföldi webzine hasábjain olvastuk, hogy emberünkkel mennyire szeretnek beszélgetni, mert állandóan szómenése van és bármikor sima fél órát el lehet vele dumálni. Most éppen az új lemezről, Mike Scaccia emlékéről, földönkívüliekkel való találkozásról (?) és még millió dologról beszélgettek, amikor az öreg Al kinyögte, ha nem zenész lett volna, akkor szívesen lett volna tanár...

Na, most akkor képzeljük el, hogy annak idején egy kávé és a napló fölött egy ilyen pali ül és osztja az észt. Nem is lett volna rossz...Persze, Al nem tanítana akármit, el is mondta, hogy a történelem előtt idők történelmét tanítaná. Nem tudom, hogy ilyen tárgy van-e egyáltalán, de higgyük el, hogy ő már csak tudja.

A dogmatikus elméletekbe nagyon nem elmélyedve nagyjából rég letűnt, ám a mienkénél sokkal fejlettebb civilizáció létezéséről, létrejöttéről és pusztulásáról beszélne, ami jóval az általunk ismert sumér, babilónai és egyiptomi kultúrák előtt létezett. A pre-hisztorikus elméletek nagy ismerőjének, az angol Graham Hancock-nak írásai azok, melyek alapján összeállítaná a tananyagot Jourgensen tanár úr.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr525387411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum