RockStation

Slipknot lemez talán jövőre?

2013. július 16. - sebiszabi

sk2.jpg

Az egyik külföldi metal magazin, a Metal Injection egy dán fesztivál alkalmával faggatta Corey Taylort a Slipknot jövőbeli terveiről. Corey elmondta, hogy a jövő évben fognak együtt összeülni és elkezdeni az új lemez készítését. Mindenki szeretne már demo-t, nagyjából négy-öt dal van készen, de mindenki sok időt tölt riffek, témák írásával, de legkorábban jövő év elején tudunk összeülni, hogy az ötleteket egybegyúrják. Legutóbb 2008-ban jelentkezett a Slipknot nagylemezzel, az All Hope Is Gone-nal.

Korábban egy interjúban a M. Shawn "Clown" Crahan úgy nyilatkozott, hogy "azért nincs új album már öt éve, mert egy évig írták a legutóbbit, két évig turnéztak és mert Paul Gray meghalt immár három éve. [...] Nem mi leszünk az első banda, aki öt évet vár a visszatéréssel."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr715406682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum