RockStation

Lesz új Tool-lemez, bár elég lassan készül

2013. július 16. - sunthatneversets

Tool-Band-Picture.jpg

Az új Tool lemez megjelenése kapcsán talán akkor hinnénk valakinek, ha a kezében tartaná az új korongot, de azért mások talán minden hírnek örülnek ennek kapcsán. Danny Carey egy friss nyilatkozatban egyértelműsítette, hogy idén már biztosan nem lesz lemez, de a zenekar dolgozik a dalokon, bár elég lassan.

Hogy mennyire azt talán jól jellemzi, hogy Maynard James Keenan énekes pedig még be sem kapcsolódott a zenekari munkába. Viszont Carey szerint hamarosan az énekes is csatlakozik hozzájuk. Ahogy elmondta a stílust tekintve próbálnak egy kicsit másabb irányba mozogni, de mindig elég toolos lesz a végeredmény. A dobos elárulta, ha jól haladnak, akkor év végén stúdióba vonulhatnak, de ekkor is legkorábban 2014 elején jön a lemez.


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr925406630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum