RockStation

P. Anselmo egy esetleges Pantera buliról

2013. július 18. - sebiszabi

Phil-Anselmo.jpg

Időről-időre előszedik ezt a "reunion" témát, nemrég éppen Vinne Paul-t kérdezték a témában, aki azt nyilatkozta, hogy soha nem fog megtörténni. Most a legendás banda egykori énekesét, Phil Anselmot kérdezték az ügyben. A több, mint 22 perces interjúból néhány érdekesebb részt kiragadtunk.

Arra a kérdésre, ha lenne egyetlen koncert, azt hol tartanátok, Phil a következőket válaszolta: "Ez egy nagyon bonyolult kérdés, amiatt is, hogy Dimebag már nem él. Ez a legmeghatározóbb része a kérdésnek részemről is és a banda többi tagja részéről is. Kellene tehát találni egy megfelelő gitárost. Teljesen hipotetikus a kérdés, de ha egyből kéne rá válaszolnom, akkor azt mondanám, hogy ott, ahol minden elkezdődött. Tudom, hogy Pantera rajongók mindenhol vannak, és a kelet- vagy a nyugati part talán értetlenül állna a döntés előtt, de igen, mindenképpen Dallasban"

Várhatnak-e rajongók a közeljövőben kiadatlan felvételeket? "Őszintén a Pantera sosem volt az a zenekar, aki sok időt töltött volna demók rögzítésével. Ha jól volt, akkor felvettük, ha nem bizonyult jónak, akkor eldobtuk. Abban sem vagyok biztos, hogy van-e ilyen demó vagy ismeretlen dalunk valahol egyáltalán."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr835413247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum