RockStation

A Lostprophets énekese különleges megfigyelés alatt

2013. augusztus 14. - sebiszabi

Ian Watkins.jpg

Ian Watkins, a brit Lostprophets énekesét a walesi fogva tartása alatt különleges megfigyelés alá helyezték, melynek célja, hogy megakadályozza, hogy a frontember öngyilkosságot kövessen el. Ez okból ő és ügyvédje kérvényt nyújtottak be a bíróságra, hogy Parc fegyházból helyezzék át egy pszichiátriai intézetbe.

Mint ismeretes Ian Watkinst 2012. december 19-én nagyon súlyos vádak miatt tartóztatták le, ezek közül a legdurvább, hogy a vád szerint megerőszakolt egy 1 éves gyermeket. 

Watkins mellett két hölgyet is letartoztattak a bűncselekményekkel kapcsolatban. A 24 éves hölgy továbbra is tagad mindent, viszont a 20 éves lány bevallotta a szexuális érintkezést a gyermekkel kapcsolatban és képeket is megosztott a bírósággal, ahol tegnap ők is megjelentek Watkins mellett.

A bíró október 14-ére napolta el a meghallgatás, addig mindhárman őrizetben maradnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr615460114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ShaddixXx 2013.08.14. 20:56:47

Azta k*rvaaaaa... Azért remélem kiderül hogy nem igaz, vagy valami...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum