RockStation

Randy Blythe valóban szabad?

2013. augusztus 24. - KoaX

Randy.jpgEmlékeztek? Nem is olyan régen a Lamb Of God frontembere Randy Blythe keserves procedurán ment keresztül Prágában, amikor is azzal gyanúsították, hogy ő a felelős, egy a színpadról leesett/lelökött/leugró (ne menjünk bele) fiú haláláért. Rengeteget cikkeztünk az esetről, de persze nem csak, mi hanem az egész média óriási vízművéből ez az ügy folyt. Aztán a hosszas megpróbáltatások után a Prágai bíróság is úgy ítélt, hogy Randy ártatlan, és mint tudjuk azóta már újra a báránykák élére állt, és ezerrel zúzák az emberek össze a csontjaikat a bulijaik alatt. Most kicsit felidézzük a dolgokat egy videóval, ellenben ezt a videót nem valami rajongó, vagy a média alkotta. Nem, nem... Ez a rövid film Randy műve. Hajtás után meg is nézhetitek!

Azt azért le kell szögezni, hogy nem egy profi filmről beszélünk. Egy amatőr fényképezőgéppel vette fel a jeleneteket a frontember, amihez zenét írt, sőt a vágásért is ő a felelős.

Randy: Az én ötletem volt, hogy megmutassam mi is járt, jár a fejemben, a tárgyalástól a legutolsó napig. Egyáltalán nem tudtam, hogy mi fog történni velem, csak annyit éreztem, hogy helyesen cselekszem. Helyes döntés, hogy itt vagyok, és ezt végig csinálom. Ezeket a gondolatokat, ezt az élményt szeretném ilyen módon megosztani az emberekkel.

A videót pedig IDE KATTINTVA tudod megnézni. Egyben biztosak lehetünk, nem lennénk Randy helyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr825474180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum