RockStation

Crossholder: Tim Ripper Owensszel turnéznak

2013. szeptember 23. - sunthatneversets

Tim Ripper Owens2.jpgKorábban már hallottunk arról, hogy a Crossholder csapatnak egy álma vált valóra, mikor vettek egy kétemeletes turnébuszt amiatt is, mert egy közismert világsztárral fognak turnézni, akinek a kilétét még akkor nem árulták el. Mostanra kiderült, hogy az úriembert Tim Ripper Owensnek hívják.

A neves énekessel indul közös körútra a Crossholder zenekar. A svájci Acidcell is csatlakozik a romániai és az ukrajnai állomásokhoz, 2013. október 17-től. Nemrég az is kiderült, hogy a budapesti koncerten kívül, mely a Crazy Mama klubban lesz megtartva 2013. szeptember 28-án, egy debreceni bulit is beiktattak a szervezők, szeptember 29-re a Roncs Bárba. Ezután egy kis szünet következik és október 17-én már Romániában folytatódik, majd  Ukrajnában ér véget a turné, 2013. november 3-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr225529251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum