RockStation

A Lord koncertje zárja idén a Zöld Pardont

2013. szeptember 25. - sunthatneversets

lord01.jpg

Itt van az ősz, itt van újra, ez pedig sajnos azt jelenti, hogy jó időre bezárja kapuit a Rákóczi híd budai lábánál fekvő Zöld Pardon. Mielőtt azonban téli álomba szenderülne, még egy utolsó, óriási bulinak ad otthont a legnépszerűbb szabadtéri szórakozóhely, ugyanis egy igazi rocklegenda, a Lord búcsúztatja az idei szezont szeptember 28-án, szombaton este 20 órától.

Minden jónak vége szakad egyszer, és ez sajnos ez évben sincs máshogyan, ugyanis az idei évad is lassan a végéhez ér: szeptember 28-án, szombaton ismét elbúcsúzik látogatóitól a Zöld Pardon. Na, persze nem örökre, hiszen jövő tavasszal ismét jobbnál jobb programokkal vár mindenkit a fiatalok kedvenc szórakozóhelye. Azonban addig is még egy utolsó alkalommal lehetősége nyílik kitombolnia magát a nagyérdeműnek, hiszen a több, mint 40 éves múltra visszatekintő, szombathelyi hard rock alapvetés, a Lord gondoskodik majd arról, hogy méltóképp záruljon a 2013-as idény.

A Lord együttesnél nem létezik kis és nagy buli, mi minden koncertet egyformán komolyan veszünk, és minden egyes helyszínen igyekszünk a maximumot nyújtani. Megtiszteltetés, hogy idén mi zárhatjuk a Zöld Pardont, hiszen ez amellett, hogy igazán örömteli feladat, egyben pozitív visszajelzése is a júliusi bulinak. Azt az egyet biztos megígérhetjük, hogy a tőlünk megszokott és elvárható színvonalon, a közönség iránti imádattal fogunk színpadra lépni az elmaradhatatlan slágereinkből álló, bő másfél órás repertoárunkkal szeptember 28-án, szombat este, 20 órai kezdettel. – mondta el Horváth István, a zenekar menedzsere. A belépő a koncertre 600 Ft lesz. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr285532119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum