RockStation

Shui Chi-Oh Mi: Guns n' Roses klasszikus ku-csengen

2013. október 08. - sebiszabi

gnr_kucseng.png

A kanadai kislány, Michelle Kwan videója a Youtube-on már több, mint 300 ezer megtekintés felett jár, amivel már-már karcolja az "internet új sztárja" megnevezést. A fiatal hölgy a GNR örökzöld klasszikusát, a Sweet Child O' Mine-t játssza el ku-csengen, ami egy tradicionális kínai húros hangszer (kicsit olyan, mint nálunk a citera). A lány iszonyatosan jól tolja, annyira, hogy megtetszett Slashnek is, aki tegnap a Twitterére is posztolta a videót. A hajtás után a videó.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr685556353

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Guns N' Roses ősi kínai hangszeren 2013.10.09. 13:46:14

Michelle Kwan (25), a kínai (?) származású kanadai zenész 12 éve játszik már a guzheng-en, az ősi kínai 21 húros hangszeren. Ez a hangszer nem kifejezetten popzene játszására való, de Michelle Guns N' Roses "Sweet Child O' Mine" f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum