RockStation

Tiszta Amerika: Avenged Sevenfold, Five Finger Death Punch és Device koncert Bécsben

2013. október 09. - sunthatneversets

Avenged SEvenfold 2013.jpg

Aki nagyon szereti a tipikus amerikai modern metált annak igaz tobzódásban lehet része november 22-én, amikor is a bécsi Stadthalle vendége lesz három olyan amerikai banda, akik ma már nemcsak a tengerentúlon, hanem világszerte is nagyon népszerűek.

A népszerű szó talán nem is megfelelő egy olyan bandára, akiknek új lemeze a Billboard és az angol lemezeladási listák élén nyitott, márpedig az Avenged Sevenfold új, Hail To The King című album megcsinálta ezt. A kicsit új irányt váltott csapat inkább a rockosabb oldalát mutatja új lemezén, de élőben továbbra is nagyon súlyosak.

Az Avenged Sevenfold előtt egy olyan banda lép színpadra, mely magyar kötődéssel bőven bír. A Five Finger Death Punch gitárosát ugyanis Báthory Zoltánnak hívják, ráadásul Zoli Magyarországról indult a világhírnév felé és céltudatos munkával egy olyan együttest és karriert épített fel amely példa lehet mindenki számára. Zenekara  a Five Finger Death Punch új lemezét július végén adta ki The Wrong Side of Heaven and the Righteous Side of Hell, Volume 1 címmel, melyből az első héten 112.000 darabot adtak el az USA-ban. A címből jól látható, hogy ez egy lemez első része, míg a második rész pont a bécsi koncert előtti napokban érkezik, így új dalokat is biztosan hallhatnak a rajongók.

A koncertet a Disturbed énekesének David Draiman-nek Device nevű indusztriál projketje nyitja. Feléjük is nagy figyelem irányul, már csak azért is mert az időlegesen pihenőre küldött Disturbed eddig majd 15 millió albumot adott el világszerte, így sokan kíváncsiak arra, hogy Draiman mit tud a zenekar nélkül. A Device idén tavasszal jelentkezett első lemezével, amely az indusztriál hatásokat leszámítva nagyon nem rugaszkodik el a Disturbed zenei világától.

A koncertekkel kapcsolatban több információt itt találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr685558137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum