RockStation

Elstartol a Fish! lemezbemutató turnéja, pécsi vendégük a The Immigrants

2013. október 11. - sunthatneversets

0fish2013_07.jpg

Nem is olyan rég nagy dolgok történtek mindkét zenekar életében. A Fish!-nek megjelent a Konzervzene címre keresztelt 4. albuma, rajta 11 borzalmas nagy slágerrel. Egy kis pihenő után el is indulnak országos lemezbemutató klubturnéjukra, melynek első állomása a Pécsi Est Café lesz, október 12-én, szombaton. Magyarország elsőszámú hard-pop csapata nem hazudtolta meg magát, és egy olyan energikus fél órát konzerváltak, amire eddig nem érkezett panasz. Aki még nem ismerné a lemezt, itt megbarátkozhat vele, de aki ragaszkodik az egyedi csomagoláshoz az meg is rendelheti innen.

A szombati koncert vendége és egyben házigazdája az alternatív- indie rock pécsi fenegyerekei, a The Immigrants lesznek. A zenakarról érdemes tudni, hogy a Hangfoglaló tehetségkutatón szép eredménnyel zártak és nem rég jelent meg első profi klipjük Smiles around midnight című daliukhozdalukhoz. A videó itt tekinthető meg:

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr825563077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum