RockStation

Hamarosan Masterplan koncert: videón üzent a zenekar

2013. október 16. - sunthatneversets

masterplan02.jpg

Javában zajlik már a német Masterplan európai turnéja: az elmúlt héten többek között hazai pályán, Németországban szerepelt a zenekar, és az egyik fellépés előtt időt szántak egy rövid videó rögzítésére is a magyarországi rajongóknak. Hajtás után Roland Grapow üzenetét láthatjuk.

A budapesti koncertre október 18-án kerül sor, és a fellépő négy külföldi zenekar mellé nemrég egy hazai csapat is csatlakozott: az Ideas koncertjét is láthatjuk majd a SOTE Klubban. Az 1994-ben alapított szimfonikus gothic metal banda megújult tagsággal áll majd színpadra: nemrég csatlakozott a gitáros-vokalista Seres Krisztián, így most újra két gitárral adják elő a dalokat.

A zenekar utoljára két éve adott ki albumot: az Őrizd a szíved volt a harmadik lemezük Kun Anita énekesnővel. Jövőre új kiadvány érkezik, amely egy nemrég kiadott közlemény szerint már most is készül: "folyamatosan demózzuk az új anyagot, amelyekben férfi vokál és ikerszólók felbukkanása is várható, tovább színesítve a dalokat, amelyek továbbra is a tőlünk megszokott vonalon mozognak, Kun Anita csodás énekével." További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr175573095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum