RockStation

Hivatalos: Január 29-én Budapesten játszik a Monster Magnet

2013. október 17. - sunthatneversets

monstermagnet2012bandnew.jpg

Múltkor már megszellőztettük, igaz akkor az A38 Hajóra vizionáltuk, de "csak" az A38 szervezésében lesz a Monster Magnet budapesti koncertje. A csapat január 29-én a Club 202-ben lép fel.

Hat évvel legutóbbi klubkoncertjét követően a Club 202-be tér vissza a múltidéző, pszichedelikus space rock legdögösebb és leghitelesebb zenekara, a Monster Magnet. Dave Wyndorfék a legutóbbi két fesztiválkoncert – a Sziget és a VOLT – után immáron új lemezükkel, a Last Patrol dalaival látogatnak majd január 29-én Budapestre: a New Jersey-i zenekar három év után adta ki október 15-én a kilencedik nagylemezét, amely a tagok elmondása szerint egyfajta visszatérés a gyökerekhez.

Flyer Monster Magnet.jpg

Az 1989 óta töretlenül működő stoner alapbanda ezúttal Joe Barresivel (Tool, Queens of the Stone Age) és a Slayer révén is ismerős Matt Hyde produceri közreműködésével rögzítette legújabb dalait, és a kilenc friss dal épp annyira bővelkedik a már megszokott, sokszínű hangzásban és delíriumos effektekben, mint a húzós riffekben, amiket sosem kellett sajnálni a méltán nagyhatású formációtól. A zenekar természetesen nem egyedül indul majd a bennünket is elérő Európa-turnéra: az este alaphangulatáról az Ozone Mama mellett a japán Church of Misery gondoskodik majd, akik új lemezük, a Black Sabbath-i hagyományok előtt tisztelgő Thy Kingdom Scum dalaival szórakoztatják majd a doom ínyenceit. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr655579880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum