RockStation

Nem pingvineknek zenél a Metallica az Antarktiszon

2013. október 25. - sunthatneversets

MetallicaAnt.jpg

Tegnaptól nyilvános az általunk is megszellőztetett hír, miszerint decemberben az Antarktiszon játszik a Metallica a Coca-Cola egyik speciális akciójának keretében. A csapat pedig nem pingvineknek játszik majd, hanem az italgyártó cég Música Zero elnevezésű kampányának nyerteseinek.

Az Argentínában, Chilében, Kolumbiában, Costa Ricában és Mexikóban indított játékban, mely október 28. és november 22. között fut, a jelentkezőknek azt kell bemutatniuk a Twitteren keresztül, hogy mi mindent tennének meg azért, hogy részt vehessenek ezen a különleges utazáson. Ugyanis a fődíj nemcsak egy Metallica koncert, hanem egy 10 napos utazás a Tűzföldről az Antarktiszra.

A zenekar természetesen rettenetesen örül, mint közleményükben leírják, a föld szinte minden szegletébe eljutottak, kivéve egy kontinensre az Antarktiszra. A koncert a Carlini Argentine nevű bázis helikopterleszállója közelében kialakított fedett helyiségben lesz majd december 8-án. A koncert specialitását tovább fokozza, hogy  a közönség fejhallgatók segítségével élvezheti majd az előadást, vagyis a banda erősítés nélkül zenél.

metallica-antarctica-coke-colombia.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr825598364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum