RockStation

Alig 2 hét múlva Nickelback-koncert Budapesten

2013. október 28. - sunthatneversets

Nickelback2012.jpg

Már csak alig 2 hetet kell várniuk a magyar rajongóknak, hogy végre Budapesten köszönthessék kanadai kedvenceiket, a Nickelback csapatát. A zenekar és stábja közvetlenül az előző esti prágai koncertről fog megérkezni Budapestre és reggel 8-kor elkezdik építeni a színpadot az Arénában. Az 50 fős utazó stábnak ebben 75 magyar technikai ember lesz segítségére. 10 kamion és 6 busz szállítja a felszerelést és az utazó stábot városról városra.

A turné csak a napokban kezdődik, azonban már kiszivárogtak információk a várható produkcióról. A közel 400 négyzetméteres színpad mögött egy óriási kivetítőfal adja majd a látvány nagyobbik részét. Pirotechnikát ezen a turnén nem használnak, azonban a show része a füstgép, illetve olyan fényeffektek, amelyek stroboszkóp hatással is bírnak...

A backstage-n az öltözők mellett külön családi szoba is kialakításra kerül, ezen felül csak a dobos kért egy kisebb próbahelységet magának. A Nickelback az öltözőjükbe fekete kanapét és foteleket, állólámpákat, tükröt és szőnyegeket kért. Előzetes étel- és italigényük nincs, aznap reggel fogják helyben leadni a beszerzendő dolgok listáját.

A tavalyi év egyik óriási meglepetése, a Skillet lép színpadra 2013. november 8-án 20 órakor bemelegíteni a közönséget, a Nickelback 21 óra körül fog kezdeni. 2 órás koncertjük alatt a kanadai banda a legnagyobb slágereiket játssza, november 4-én kerül boltokba a Greatest Hits válogatásuk is. A budapesti koncert már hetek óta telt házas, így a szerencsés magyar rajongók bizonyára felfokozott hangulatban várják már a november 8-i show-t...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr565602413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum