RockStation

Lemmy egészségi állapota miatt a Motörhead törölte őszi európai turnéját

2013. október 30. - sunthatneversets

Lemmy Kilmister.jpg

Hiába a nagyszerűen sikerült új Motörhead album az Aftershock, hiába telte el pár hónap Lemmy nyári rosszullétei óta, sajnos a frontember még sincs olyan állapotban, hogy a Motörhead a korábban bejelentett őszi európai turnéját megcsinálja. Erről maga Lemmy tájékoztatta a rajongókkal.

"Szomorúan kell tudatnom veletek, hogy a Motörhead kénytelen elhalasztani az őszit Európa-turnét - 2014 elejére. Azért döntöttünk így a zenekarral, mert még nem állok készen a turnézásra, továbbra is dolgozom azon, hogy teljesen fitt legyek és egészséges. Nagyon csalódott vagyok, hogy mindezt be kellett jelentenem, de ez még mindig jobb mint, ha elindulna a turné, ahol szar bulikat adnánk, az egészségemnek meg annyi lenne már jóval a túra vége előtt! Ha valaki elmegy egy  Motörhead koncertre, akkor egy Motörhead showt akar látni, és pontosan ezt is kapjátok majd, amikor készen állok erre. Köszönöm a türelmeteket és a megértéseteket... és tudnotok kell, hogy minden egyes nappal egyre jobban leszek, szóval készüljetek a tavaszi Európa-turnéra - ott találkozunk!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr365605745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum